Finanční probuzení

Rád bych tu udělal malou reklamu na jednu připravovanou akci, abych něco navrátil České duchovní komunitě, která mi toho tolik dala a stále dává. Deepak v Česku!

Spiritualita totiž není o penězích, ale o Pravdě, Bohu, Světlu, Srdci a Lásce. Brzy nás o tom do Česka přiletí utvrdit newage polobůh Deepak Chopra. Nejlevnější vstupenka momentálně za 1290,- a  ta s lepším výhledem za 2 250,-, ale o peníze přece nejde.

Ty dvě hodiny totiž můžou navždy změnit váš život... ale taky nemusí, takže pokud chcete jistotu, můžete s Deepakem dokonce prohodit pár slov a teď se podržte - dokonce mu i potřást jeho osvícenou sexy rukou, a kdo ví, možná na vás ulpí trocha jeho nezpochybnitelné, nikdy nekončící samadhi - v případě, že vaše choutky po spáse sahají až tak vysoko, tak si na tuhle VIP párty připravte rovnejch 9 000,-. Za pokec a potřes rukou. Devět táců, ale není to o penězích.

Na závěr jedno offtopic video pro ty, které by zajímalo, co mají společného křesťanství, buddhismus, islám a kroužek pletení:

6 komentářů:

  1. okrem toho že mi príde ako sfetovaný, o tých peniazoch má veru pravdu je to biznis...

    OdpovědětVymazat
  2. a je celkom vtipné že sa na tom zabáva hm že to berie z takého nadhľadu, ale podľa mňa tí ľudia si to ani neuvedomujú...

    OdpovědětVymazat
  3. Duc hovno
    http://eckhart-tolle-cz.blogspot.cz/2014/05/co-me-napadne-kdyz-se-rekne.html

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, díky, překladů si od tebe moc vážím... Rovněž mi to přijde k smíchu...O bože, Dalajlama v čechách - vyprodáno již v předprodejích, abychom vyslyšeli, že všichni přítomní, všichni do jednoho, jsme. :) Celá ta šaškárna bláznivého slovíčkaření...Ale Osvícení existuje ! jo a částečný moment probuzení je Satori...ale to ještě není konečné samadhi....musíme se ještě nějakou dobu protloukat skrz Máju..:) Eckharta jsem měl už i v reklamě před videem na youtube :) Eckhart TV s poplatkem, kurva dobře chudaka Eckieho znásilnili + lidi, co hlídajjí, aby nikdo videa nepřekládal a nešířil...Je to totiž ta správně zorgranizovaná slovní hmota, co něco stojí,,. :) K.

    OdpovědětVymazat